Vakantiehuis Flevoland                              Sail-Fox VOF         
 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Reservering & betaling vakantiehuis.

·        Uw vakantiehuis zal voor u gereserveerd zijn na het voltooien van de aanbetaling.

·        Deze betaling kan uitsluitend per bankoverschrijving worden voldaan.
Bank Nr: NL 90 RABO 0336 9090 20        Bic: RABO2NLU

·        Uw reservering is niet bevestigd tot “de Buytenplaets” (Sail-Fox V.O.F.) de aanbetaling ontvangen heeft en u de bevestigingsmail van “de Buytenplaets” (Sail-Fox V.O.F.) ontvangen heeft.

·        Deze bevestigingsmail bevat alle informatie over de reservering zoals het adres van het vakantiehuis, contactdetails, betalingsvoorwaarden en overige aankomst- en vertrekinstructies.

Annuleringsbeleid

·        Annuleringskosten zijn afhankelijk van de voorafgaande kennisgeving hierover en luidt als volgt:

o   Annuleringen die minder dan 6 maanden voor aankomst zijn doorgegeven zijn onderworpen aan de aanbetaling aan annuleringskosten.

o   Annuleringen die minder dan 2 maanden voor aankomst zijn doorgegeven zijn onderworpen aan 50% van het totale bedrag aan annuleringskosten.

o   Annuleringen die minder dan 14 dagen voor aankomst zijn doorgegeven zijn onderworpen aan 100% van het totale bedrag aan annuleringskosten.

·        Het annuleren van een aantal dagen van de reservering die bevestigd is, wordt ook gezien als een annulering van die dagen, dus de dagen die afgezegd worden zullen onder het door ons hierboven genoemde annuleringsbeleid vallen.

·        Alle annuleringen of wijzigingen moeten gemaakt worden via e-mail.

·        “de Buytenplaets” (Sail-Fox V.O.F.) raadt de cliënt aan een reisverzekering af te sluiten die annuleringen vergoedt.

Borg € 300, =
Bedenk dat met het accepteren van onze algemene voorwaarden, alle aangerichte schade die gemaakt zijn door u of uw begeleidende partij van de door u betaalde borg zal worden afgetrokken. Ook kunt u aansprakelijk worden gesteld voor een eventuele hogere schadevergoeding.
De borg zal na controle van het vakantiehuis, na aftrek van eventuele schade, binnen 14 dagen worden teruggestort.

Aankomst en Vertrek

Voorbereidingen op uw aankomst

·        Zorg er alstublieft voor dat we op de hoogte zijn van uw correcte aankomsttijd zodat we uw check- in kunnen plannen. Houd uw contactpersoon op de hoogte van eventuele veranderingen of vertragingen.

·        Uw contactpersoon zal uw telefoonnummer en e-mail van tevoren nodig hebben om eventueel contact met u op te nemen over uw aankomsttijd. U kunt deze informatie per e-mail doorgeven op het adres info@vakantiehuisflevoland.nl of u kunt bellen naar (+31) 6 51331718 of (+31) 6 51510034

Dag van aankomst

·        Het vakantiehuis zal beschikbaar zijn vanaf 15:00 uur. We zullen echter altijd proberen het vakantiehuis beschikbaar te hebben voor U (en begeleidende partij) die eerder wensen te arriveren. 

Uw vertrek uit het vakantiehuis

·        U dient het vakantiehuis voor 10:00 uur te verlaten. Een vertrek na 10:00 uur zal kosten met zich mee brengen.

·        Op de dag van vertrek dient het vakantiehuis schoon en netjes achtergelaten te worden Laat de sleutels alstublieft achter op de tafel en sluit de deur achter u. Zorg ervoor dat u geen persoonlijke eigendommen achterlaat. 

Het vakantiehuis dient op de volgende wijze worden achtergelaten:

  • Het huis veegschoon achterlaten.
  • Alles schoon, afgewassen, afgedroogd en weer in de kasten geplaatst.
  • Dekbedovertrekken en linnengoed opgevouwen bij de trap beneden.
  • Afwasmachine, diepvries en koelkast schoon en leeg achterlaten.
  • Oven en BBQ schoon achterlaten.
  • Geen etenswaren achterlaten in de kasten.
  • Tuinmeubilair en kussens graag binnen zetten.
  • De vuilnisbakken geleegd en het afval ledigen in de daarvoor bestemde containers.
  • Eventueel breukwerk en/of schade melden bij de verhuurder.

Aantal gasten en de Identiteit ervan

·        U (en begeleidende partij), dient “de Buytenplaets” (Sail-Fox V.O.F.) bij de reservering te informeren over het aantal gasten.

·        Alleen het aantal personen die genoemd zijn in de boeking hebben toegang tot het vakantiehuis, tenzij anders afgesproken met “de Buytenplaets” (Sail-Fox V.O.F.).

·        Het aantal gasten dient niet het door ons aangegeven maximum te overschrijden. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn een uitzondering.

·        Huisdieren zijn niet toegestaan, tenzij er duidelijk toestemming voor is gegeven door
      “de Buytenplaets” (Sail-Fox V.O.F.).

·        Indien U (en begeleidende partij) zich niet aan de Algemene Voorwaarden houden, heeft
“de Buytenplaets” (Sail-Fox V.O.F.) het volledige recht om U (en begeleidende partij), te vragen het vakantiehuis te verlaten. U (en begeleidende partij), heeft in dit geval geen recht op compensatie.

Gedragswijze in het vakantiehuis.

·        Harde muziek en feesten zijn absoluut verboden. Gasten die in vakantiehuis
“de Buytenplaets” (Sail-Fox V.O.F.) verblijven moeten zich er bewust van zijn dat feestjes en luide muziek geklaag van de buren en problemen met de politie oplevert. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u per direct verwijderd worden uit het vakantiehuis, ongeacht de tijd, dag of nacht.

·        Regels betreffende geluid en respect voor medebewoners tussen 22:00 en 8:00 uur. We zouden het waarderen als u hier volledig aan meewerkt.

·        U (en begeleidende partij), komen overeen dat er namens de hurende partij verantwoordelijk en correct met regels omgegaan zal worden. 
Indien deze persoon of de begeleidende partij zich niet naar behoren gedraagt, heeft
“de Buytenplaets” (Sail-Fox V.O.F.) het recht zowel de persoon als de begeleidende partij te vragen om het vakantiehuis te verlaten. Vanaf dat moment heeft u geen recht op verdere claims of compensatie.
Uiteindelijk zal U (en begeleidende partij), het gehele betaalde bedrag kwijtraken, inclusief huur en borg.

·        Laat het duidelijk wezen dat indien u een vakantiehuis boekt bij
“de Buytenplaets” (Sail-Fox V.O.F.), u automatisch akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden en wij ervan uit gaan dat u deze ook naleeft.

·        Het verplaatsen van kasten en bedden, evenals geluid- of televisieapparatuur of het mee naar buiten nemen van enig deel van de binnen inventaris -behalve natuurlijk serviesgoed, glazen en bestek voor uw maaltijd buiten- is uitdrukkelijk niet toegestaan.

Aansprakelijkheid

·        “de Buytenplaets” (Sail-Fox V.O.F.) is niet verantwoordelijk voor indirecte schade die aan het vakantiehuis is aangericht door U (en begeleidende partij) . Hiertoe behoren: schade, brand, diefstal en wangedrag.

·        Het vakantiehuis beschikt over een (draadloze) internetaansluiting waar de huurder gebruik van kan maken, hiervoor geldt het volgende: het is ten strengste verboden illegaal van internet te down-/ uploaden of te streamen!. De huurder is zelfverantwoordelijk en aansprakelijk voor het eigen internetgebruik en indien er boetes worden opgelegd, worden deze aan de huurder doorberekend. De persoonsgegevens van huurder/overtreder worden op verzoek van autoriteiten/auteursrechthebbende(n) kenbaar gemaakt. Alle, door verhuurder, te maken kosten verband houdende met een dergelijke inbreuk zullen op de huurder worden verhaald.

·        Indien U (en begeleidende partij) zich niet aan de Algemene Voorwaarden houden, is
“de Buytenplaets” (Sail-Fox V.O.F.) gedwongen de U (en begeleidende partij), te vragen het vakantiehuis te verlaten. Hier staat geen enkele vorm van compensatie tegenover.

Onze website

Alle beschrijvingen van het vakantiehuis en de toegevoegde informatie behoren tot de gepubliceerde vakantiehuisflevoland.nl. “de Buytenplaets” (Sail-Fox V.O.F.) zal haar uiterste best doen de details zo correct en precies mogelijk weer te geven.
“de Buytenplaets” (Sail-Fox V.O.F.) is niet verantwoordelijk voor gemaakte fouten of omissies.

“de Buytenplaets” (Sail-Fox V.O.F.) heeft het recht de gepubliceerde informatie, inclusief prijzen, foto's en beschrijvingen op elk moment te wijzigen.

“de Buytenplaets” (Sail-Fox V.O.F.) heeft het recht deze Algemene Voorwaarden aan te passen wanneer nodig en in het belang van het bedrijf.

Gebruikers zijn verantwoordelijk voor het lezen van deze Algemene Voorwaarden. Bij het maken van een boeking gaan U (en begeleidende partij) automatisch akkoord met welke wijziging in de Algemene Voorwaarden dan ook die gemaakt zijn door een derde partij en de derde partij belooft zich aan de voorwaarden te houden.

Deze Algemene Voorwaarden hebben geen effect op de wettelijke rechten van de gebruiker. 

Privacy statement Vakantiehuisflevoland.nl

De persoonlijke informatie is precies wat het is; van jou. Je geeft je informatie door aan Vakantiehuisflevoland (Sail-Fox VOF) omdat je graag iets wilt vragen of boeken. Maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waarom wij precies om je persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Dat vertellen we je hier graag.

1.        Gegevens
Vakantiehuisflevoland gebruikt alleen de persoonsgegevens die jij zelf rechtstreeks opgeeft. Dit kan zijn in het kader van een door jou gevraagde dienst.

We gebruiken de volgende gegevens:

-             NAW-gegevens;

-             Telefoonnummer;

-             Factuuradres;

-             E-mailadres;

-             Betalingsgegevens;

2.        Beveiliging
Alle gegevens die je aan ons doorgeeft, beveiligen wij met de modernste technieken. Je wilt immers niet dat de gegevens opeens op straat liggen. Wie niks met de gegevens te maken heeft, kan er ook niet bij. Is het nodig dat we de gegevens aan andere bedrijven doorgeven? Dan eisen wij dat zo’n bedrijf net zo zorgvuldig omgaat met de gegevens als wij dat doen. Ook mag zo’n bedrijf de gegevens alleen gebruiken voor het doel waarvoor dat bedrijf ze heeft gekregen.

3.        Bewaartermijnen
We bewaren de persoonsgegevens zo lang als nodig is om je vraag of boeking af te handelen. Hierna bewaren we de gegevens nog maximaal 4 jaren voor onze marketing. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij wij verplicht zijn door de wet om ze langer te bewaren. Zo verplicht de wet ons bijvoorbeeld om de betalingsgegevens zeven jaar te bewaren.

4.        Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Alles om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt en jij daardoor fijn kunt boeken. 

5.        Websites van derden
Op onze website staan links naar andere websites. Wij hebben geen invloed op die andere sites. We kunnen dan ook niet garanderen dat die bedrijven net zo veilig omgaan met de gegevens als wij. We raden je aan eerst het Privacy Statement van die sites te lezen voordat je daarvan gebruik maakt.

6.        Wijzigen van Privacy Statement
Om jou zo goed mogelijk te informeren over het gebruik van de gegevens kan het zijn dat wij dit Privacy Statement soms moeten aanpassen. We raden je aan om geregeld dit Privacy Statement te lezen zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

7.      Inzage, wijzigen, verwijderen gegevens of andere vragen?
Je kunt ons ook een verzoek sturen om de gegevens in te zien, te wijzigen, te verwijderen of aan jou over te dragen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te controleren of de gegevens wel kloppen. Wil je weten welke gegevens wij met de toestemming gebruiken of wil je dat wij de gegevensverwerking beperken/staken? Ook dit kun je ons verzoeken. Zo kun je dus je toestemming voor verwerking altijd weer intrekken. Als je wilt weten hoe dit precies in zijn werk gaat of andere vragen hebt over dit Privacy Statement laat het ons dan weten.

Je kunt hiervoor contact opnemen met

Vakantiehuisflevoland
Sail-Fox VOF
Claerbeek 5
8242 KG Lelystad
info@vakantiehuisflevoland.nl

8.      Klachten?
Natuurlijk helpen wij je graag als je een klacht hebt over onze verwerking van de persoonsgegevens. Je kunt echter ook een klacht indienen bij de zogenaamde ‘Autoriteit Persoonsgegevens’, die toezicht houdt op het verwerken van persoonsgegevens. 


© SAIL-Fox 2020