Vakantiehuis Flevoland                              Sail-Fox VOF         
 

Reserveren









Privacy statement Vakantiehuisflevoland.nl

De persoonlijke informatie is precies wat het is; van jou. Je geeft je informatie door aan Vakantiehuisflevoland (Sail-Fox VOF) omdat je graag iets wilt vragen of boeken. Maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waarom wij precies om je persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Dat vertellen we je hier graag.

1.        Gegevens
Vakantiehuisflevoland gebruikt alleen de persoonsgegevens die jij zelf rechtstreeks opgeeft. Dit kan zijn in het kader van een door jou gevraagde dienst.

We gebruiken de volgende gegevens:

-             NAW-gegevens;

-             Telefoonnummer;

-             Factuuradres;

-             E-mailadres;

-             Betalingsgegevens;

2.        Beveiliging
Alle gegevens die je aan ons doorgeeft, beveiligen wij met de modernste technieken. Je wilt immers niet dat de gegevens opeens op straat liggen. Wie niks met de gegevens te maken heeft, kan er ook niet bij. Is het nodig dat we de gegevens aan andere bedrijven doorgeven? Dan eisen wij dat zo’n bedrijf net zo zorgvuldig omgaat met de gegevens als wij dat doen. Ook mag zo’n bedrijf de gegevens alleen gebruiken voor het doel waarvoor dat bedrijf ze heeft gekregen.

3.        Bewaartermijnen
We bewaren de persoonsgegevens zo lang als nodig is om je vraag of boeking af te handelen. Hierna bewaren we de gegevens nog maximaal 4 jaren voor onze marketing. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij wij verplicht zijn door de wet om ze langer te bewaren. Zo verplicht de wet ons bijvoorbeeld om de betalingsgegevens zeven jaar te bewaren.

4.        Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Alles om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt en jij daardoor fijn kunt boeken. 

5.        Websites van derden
Op onze website staan links naar andere websites. Wij hebben geen invloed op die andere sites. We kunnen dan ook niet garanderen dat die bedrijven net zo veilig omgaan met de gegevens als wij. We raden je aan eerst het Privacy Statement van die sites te lezen voordat je daarvan gebruik maakt.

6.        Wijzigen van Privacy Statement
Om jou zo goed mogelijk te informeren over het gebruik van de gegevens kan het zijn dat wij dit Privacy Statement soms moeten aanpassen. We raden je aan om geregeld dit Privacy Statement te lezen zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

7.      Inzage, wijzigen, verwijderen gegevens of andere vragen?
Je kunt ons ook een verzoek sturen om de gegevens in te zien, te wijzigen, te verwijderen of aan jou over te dragen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te controleren of de gegevens wel kloppen. Wil je weten welke gegevens wij met de toestemming gebruiken of wil je dat wij de gegevensverwerking beperken/staken? Ook dit kun je ons verzoeken. Zo kun je dus je toestemming voor verwerking altijd weer intrekken. Als je wilt weten hoe dit precies in zijn werk gaat of andere vragen hebt over dit Privacy Statement laat het ons dan weten.

Je kunt hiervoor contact opnemen met

Vakantiehuisflevoland
Sail-Fox VOF
Claerbeek 5 
8242 KG Lelystad
info@vakantiehuisflevoland.nl

8.      Klachten?
Natuurlijk helpen wij je graag als je een klacht hebt over onze verwerking van de persoonsgegevens. Je kunt echter ook een klacht indienen bij de zogenaamde Autoriteit Persoonsgegevens, die toezicht houdt op het verwerken van persoonsgegevens. 

© SAIL-Fox 2018