Vakantiehuis Flevoland
Contact:   +31-651331718

Ga naar de inhoud
Abel Zeilstra & Joyce Zeilstra-Vos
Abel Zeilstra & Joyce Zeilstra-Vos, samen zijn we Sail-Fox. Sinds 2018 de trotse eigenaren van de vakantiehuizen "De Buytenplaets" en 't Buytenhuys" in Zeewolde, waar wij u graag persoonlijk verwelkomen! Wij geven bij aankomst een korte rondleiding. U zult zich in het vakantiehuis snel thuis voelen. U boekt direct bij de eigenaar. Een perfecte locatie voor uw familieweekend, uw grote gezinsvakantie, of als alternatief voor het “hutje op de hei” voor uw brainstormsessie!

Naast het verhuren van de accommodatie kunnen wij mee denken bij het opstellen van een activiteitenprogramma "op maat", en er zijn mogelijkheden voor wat betreft catering.

Bereikbaarheid Zeewolde
Zeewolde is zeer centraal in Nederland gelegen. Amsterdam is met de auto in 45 minuten bereikbaar, Utrecht in 30 minuten, en Harderwijk in 10 minuten. Zeewolde en Flevoland hebben genoeg te bieden. Er zijn genoeg leuke dagactiviteiten mogelijk in de nabijheid van het villapark gelegen aan het Horsterwold.

Een aantal dagactiviteiten voor u op een rijtje gezet.

In- en Uitchecken
Bij het inchecken tussen 15.00pm en 20.00pm ontvangt u de huissleutel. Het uitchecken is om 10.00am uiterlijk. Wij nemen daarbij de huissleutel weer van u over. Het kan natuurlijk voorkomen dat de standaard inchecktijden u niet passen. Een afwijkende aankomsttijd is in overleg mogelijk, mits aangekondigd en overeengekomen.

Hygiëne Protocollen
Schoonmaken is het werk van professionals. U kunt er op vertrouwen dat het gehuurde goed gereinigd is, met inachtneming van de protocollen en richtlijnen verstrekt door het RIVM. Tijdens uw verblijf denkt u zelf aan ventilatie, tijdens het in- en uitchecken houden wij ook afstand.

Lees voor het reserveren de Algemene Voorwaarden en overige leveringsvoorwaarden van Sailfox VOF h/o Vakantiehuis Flevoland.
Sail-Fox VOF
K.v.K. 01066075
Telefoon:  +31651331718
Email: contact@sailfox.nl
Terug naar de inhoud